SJUK? JA -.-

Jaha...då har man bliviti sjuk tack vara syrran som är det :P hon smittade lilla mig, så idag blev det ta t-banan ner till stan och köpa lite medicin och sen handla lite mat och röra sig hemåt igen... nu ska jag snart äta och sen blir det ta det lugnt med datan under en varm täcke xD.
Mår man bättre i morron så blir det åka in till stan igen och kolla runt lite med mamma. Får se om man hittar något bra men det tror jag nog =).
Kommer nog hem nån gång på tisdag eller onsdag nästa vecka =)
När nu blir det byta om till något mer mysigare och sen äta. Blir att jag skriver lite senare tror jag om jag hinner =) annars så hörs vi alla, ha det bra.
 


XOXO

/ C

Stressigt? JAJAMENSAM!

Nu har man precis ätit klar, det va gott. Efter en lång resa och inte sovit på 48 timmar så var man ganska trött så man inte visste vad man gjorde. Skulle göra ett Examinations uppgift på min kurs och efter att ha sovit lite så gjorde man den men 4 timmar räckte inte. Den sista frågan hann jag inte svara klar, så jag skickade in provet precis in en minut innan den skulle vara inte som tur. Får se om jag får göra klart frågan sen av läraren men men det återste att se. Som sagt efter jag gjorde examinations uppgiften så åt vi och vart precis klar, nu sitter jag har och skriver lite och nu ska jag sätta mig och göra en insändningsuppgift som ska vara inne idag men den ska vara inne senast lite innan kl.00.00. Så nu blir det att förska bli klar med den så får jag uppdatera lite senare.

Ha det bra alla.. =)


/ C ♥

OSLO =D

Nu sitter man och packar det sista in för resan till Norge, tåget åker 08.09 så det blir att hålla sig vaken tills dess :) det har varit mycket att fixa men men allt är klar. Nu har jag kollat på mina sida angående mina kurser jag göra och kom på jag måste göra en Examesuppgift/Prov på 4 timmar =O, tur att man gör det via datan och det får jag göra under tågresan och det va tur att jag köpte tillgång till internet på tåget.

Ne nu blir det att äta lite fika och fortsätta fixa det sista. Hörs senare alla


/ C ♥

Love is passionate friendship







Förstår inte varför folk ska bara snacka "skit" om andra...jag menar det fanns den tiden man själv gjorde det och även alla andra men det är väl tid att växa upp från det där. Jag gjorde mina misstag vissa gånger men nu har jag slutat med det eftersom det är så onödig, man sårar andra, skapar massa problem, jag menar vem vill leva med massa problem?
Är det inte meningen att man ska leva "lycklig"? då kan man väl sluta med massa skitsnack och vara en bättre människa ist, man blir så mycket gladare. Är man riktiga vänner så ska man inte hålla på så utan då ska man finnas för personen och om det är nånting så kan man väl ta och säga det till den personen istället för att gå bakom ryggen, för då är man inte en riktigt vän.


Livet ska ju vara något man ska leva och vara glad och göra saker man vill, inte ska man hålla på trycka ner andra. Man får så mycket mer av livet när man är positivt, och problem är för att lösas. Det finns många människor som idag mår jätte dåligt för att omgivningen är negativt omkring de, inte konstig då människor blir psykiskt sjuka eller begår självmord. Man kan iställe åtminstoendet försöka vara positivt, trots att det kan vara svårt ibland men ska inte ge upp hoppet.
Det finns så många människor som har det jätte dåligt pga fördomar, de som inte har jobb, eller nånstans att bo, de som är allvarligt sjuka, de som inte har en familj överhuvudtaget, hur kul skulle det att vara att uppleva det?! ingen skulle tycka om det, så varför inte uppskatta livet man har speciellt om man har sin familj.
 Varje dag som går så ser jag människor som trycker ner andra och offtas är det de som inte mår bra eller har det dåligt, byt ställning i livet så blir det bättre! för att ingenting blir bättre av att trycka ner andra eller förstöra för andra för det blir inte bättre och inte mår man bättre av det. Och för de som gör det så är det verkligen elaka och onda personer. Har ni inget samvete överhuvudtaget? Sätt inte dig själv i andras situationer så kanske du upptäcker att det inte är så roligt längre.

Försök att vara positivt och gör någon annan glad så ska du se att du blir glad du också.

Nu är klockan 03.22, kanske dax att lägga sig så att man kommer upp så man kan göra lite ärende.

Godnatt alla människor där ute, sov gott.





Love is passionate friendship ♥ / C

Carrie Här =)

Idag så bestämde jag mig för att börja blogga lite så får se hur det går och blir =), annars har det varit en lugn dag med lite bakande och städning, och allt gick bara bra. Nu ska jag sitta och fundera vad jag ska blogga om framöver men tror det blir lite allmänt bara.

Tack till Jennie som hjälpte mig med bloggen =) nu blir det kolla lite film med brorshan min.

/ C